Home
   
   

 


 

Compartimentele Spitalului Municipal "Dr.Aurel Tulbure" Fagaras

Compartiment Ortopedie si Traumatologie
Functioneaza cu un numar de 8 paturi la etajul I, iar asistenta medicala este asigurata de catre dr. Baniceru Bogdan – medic specialist ortopedie-traumatologie, 2 asistente medicale, 2 infirmiere si o ingrijitoare. Aici se asigura asistenta si medicala pentru cazurile de urgenta traumatologie.

Compartiment Dermatovenerologie
Este un compartiment cu 5 paturi, care functioneaza intr-o structura pavilionara, asistenta fiind asigurata de catre d-na dr. Bica Florentina – medic specialist dermatovenerologie, 4 asistente medicale si 4 personal auxiliar.


Compartiment diabet zaharat, nutritie si boli metabolice
Compartimentul diabet zaharat, nutritie si boli metabolice are in structura un numar de 5 paturi este coordonat de dr.Cichi Mariana – medic specialist, dr. Corsatea Corina – medic specialist si functioneaza in cadrul sectiei de Medicina Interna.


Compartiment Endoscoscopie digestiva

Functioneaza la parterul cladirii principale – Cabinet complet reabilitat si renovat in ultimul an, dotat cu un aparat extrem de nou si performant, deservind toate structurile spitalului si ambulatoriul integrat. Activitatea este asigurata de 3 medici specialisti cu competente in endoscopie: Dr.Florea Mircea – medic primar chirurgie, dr.Motoc Carla – medic spec.chirurgie, Dr.Grigorita Constantin – medic primar pediatrie si 1 asistenta medicala.

Compartiment Explorari functionale

Este amplasat la parterul corpului central, deservind pacientii internati din toate specialitatile medicale si chirurgicale, avand in dotare aparate EKG, EEG – moderne, noi, 1 spirometru, 1 oscilometru, cu o asistenta medicala.

Compartimentul de prevenire si control a Infectiilor Nozocomiale
- dr.Beldescu Liliana – medic primar boli infectioase
- as. Brumbea Manuela
Aceasta structura asigura respectarea normelor prevazute de legislatia in vigoare ; coordoneaza antibioterapia corecta in spital, masurile imediate in caz de A.E.S. ; respectarea legislatia legata de deseurile provenite din activitatea medicala.